FAIL (the browser should render some flash content, not this).


    Herbalife a definit conceptul
    Welness nu doar ca lipsa durerilor
    si a bolilor, ci ca starea de bine a
    intregului organism. In acest sens, produsele Herbalife regleaza acele mecanisme necesare functionarii optime a intregului tau organism.
Personal Wellness
este sursa ta de sanatate,
secretul echilibrului tau
natural...
Despre Noi

Despre Noi

Persoanl wellness a luat fiinta din dorinta de a ajuta cat mai multe persoane sa isi pastreze si sa isi imbunatateasca forma fizica si sanatate.

Alaturi de toti cei care au reusit aici veti regasi sfaturi si produse care va vor ajuta in scopul dvs wellness.

Experienta de peste 3 ani in domeniul wellness si nutritie sanatoasa ne califica entru a va fi consultantii dvs.

 

Produsele Herbalife
Produsele Herbalife sunt dedicate persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca nutritia, care doresc sa devina mai sanatoase, sa slabeasca, sa invete sa mentina rezultatele si sa se simta bine pe termen lung.
Obiectivele Herbalife
Principalele obiective ale Herbalife sunt: sa creeze cele mai bune produse pentru controlul greutatii si pentru hrana, sa realizeze cercetari avansate pentru dezvoltarea produselor precum si mentinerea si dezvoltarea unui Comitet de Consultanti Stiintifici de cea mai inalta clasa.

Fiind Lider in Industria Wellness, Herbalife isi defineste strategiile de dezvoltare avand la baza 3 colective diferite de oameni de stiinta care lucreaza simultan pentru obtinerea celor mai bune produse de pe piata.
Staff-ul Herbalife
David Heber, Doctor in medicina si filosofie, specialist de marca in domeniul nutritiei clinice, endocrinologie si metabolism. Conduce Centrul pentru Dezvoltarea Suplimentilor Dietetici si Cercetari Botanice al Institutului National de Sanatate (NIH); Autorul cartii de succes : "LA Shape Diet" (Dieta pentru o forma tip Los Angeles).
 

 

 

Dr. Luigi Gratton – vicepresedinte pe probleme medicale si de educatie medicala al companiei- este absolvent al Universitatii California, Los Angeles avand diploma de studii stiintifice si masterat in sanatate publica. A obtinut diploma de medic de la Scoala Medicala Mount Sinai din cadrul Universitatii New York.
Dr. Gratton lucreaza ca specialist in medicina de familie si ca medic specialist in clinica Centrului de Nutritie Umana din cadrul Universitatii din Los Angeles(UCLA), in cadrul programului de factori de risc ai obezitatii. Lui Gratton i s-a decernat Diploma Consiliului American al Practicienilor din Medicina de familie si a Consiliului American al Medicilor Nutritionisti.
Instruire la nivel inalt cu Dr Luigi Gratton - Leadership Developement week-end iunie 2009
Dr. Louis Ignaro, profesor de farmacologie la Universitatea California, laureat al Premiului Nobel in domeniul medicinii si fiziologiei. Descoperiri remarcabile, revolutionare pentru sanatatea sistemului cardio-vascular.
Curs international Praga iulie 2009 - Dr Louis Ignarro live despre sanatatea cardiovasculara!
Despre bordul de medici Herbalife ( sunt medici independenti care ofera consultanta in elaborarea produselor ) si studiile Stiintifice puteti citi Aici